Akupunktur, örtmedicin & massage i Malmö • De Jallad Clinic
15369
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15369,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

Om mig

Om mig

De Jallad Clinic drivs av mig, Sarah de Jallad, utbildad i traditionell kinesisk medicin (TKM) och akupunktur vid ”Institut Chuzhen” i Paris.

Jag brinner för att hjälpa människor till en bättre hälsa och ger mina patienter en vård där människan ses i sin helhet. Genom behandlingar i akupunktur, örtmedicin och massage hjälper jag dig att återställa balansen i kroppen. De Jallad Clinic erbjuder även kosmetisk akupunktur för de som söker alternativa skönhetsbehandlingar.

Efter mina TKM studier på heltid (2004-2009) kompletterade jag examen med en utbildning i kosmetisk akupunktur.

Därefter åkte jag till Chengdus Universitets sjukhus i Kina för att arbeta med akupunktur och örtmedicin i några månader. Jag arbetade speciellt inom gynekologi.

Tillbaks i Paris öppnade jag min klinik i TKM och arbetade parallellt som frilans för Céline Claret Coquet ”Les aiguilles en or” i kosmetisk akupunktur på alternativa men exklusiva skönhets salonger runtom i Paris.

Jag fick sedan en anställning i Reims. Jag arbetade där med akupunktur, kosmetisk akupunktur, massage och örtmedicin.

Några år senare fick jag möjligheten att åka till Indien i några månader och fortbilda mig i Ayurveda och praktisera hos en ayurvedisk läkare.

Jag bestämde mig därefter att etablera mig i Malmö och öppnade De Jallad Clinic i Malmö 2013.

Mitt arbete utomlands

Mitt arbete utomlands fortsätter och jag åker regelbundet till Frankrike för att behandla mina patienter i akupunktur och örtmedicin men även i kosmetisk akupunktur.
Min långa utlandsvistelse har lärt mig väldigt mycket gällande kulturella skillnader och mänskliga relationer, och jag anser att det är en viktig kunskap i mitt yrke.

Kändisakupunktur

Även ”kändisar” såsom Kakan provar akupunktur och kosmetisk akupunktur